Уебинар на тема "Как да се подготвим за интервю за работа"

Уебинарът на тема "Как да се подготвим за интервю за работа" е част от програмата #YouthEmpowered "Дай старт на успеха" в партньорство между JA Bulgaria и Coca-Cola HBC. Събитието е насочено към студенти от цялата страна!
Присъединете се към нас на 30.05.2022 г. от 17:00 до 18:00 ч., за да разберем заедно как да се подготвим за интервю за работа. Ще засегнем теми като:

  • Как да увеличим шансовете си да ни поканят на интервю
  • Какви дрехи да облечем по време на интервюто
  • Как най-добре да отговорим на въпросите на интервюиращия
  • Редно ли е да искаме информация относно заплащането на първо интервю
  • ... и още много!

Регистрирайте се за безплатно участие ТУК.
Лектор ще бъде Магдалена Цолова. Тя има 12-годишен опит в областта на управлението на човешките ресурси в бързооборотния сектор. Присъединява се към екипа на Кока-Кола ХБК преди повече от 7 години като Бизнес партньор на Техническа функция. В тази роля работи основно със служителите в заводите и складовете на компанията, като подпомага процесите по ангажираност на служителите, оценяване на представянето, развитие на служителите, подбор. От 3 години заема ролята експерт "Подбор", която включва подбор на експертни и ръководни позиции за всички отдели в организацията и водене на центрове за оценка и развитие.
Може да следите всички инициативи на JA Bulgaria от следните линкове:
https://www.jabulgaria.org/
https://www.facebook.com/jabulgaria/

Обяви за работа, стаж и кариерни събития, публикувани от Кариерния център към Стопанска академия, може да се следят: на сайта на Стопанска академия  и във фейсбук страницата на Кариерния център https://www.facebook.com/ackkvo  в следните рубрики: #КариеренЦентърСАобяви  #СтудентскиНовиниСА #КариеренЦентърСАиПартньори