Възможност за стаж в MasterCard


Уважаеми колеги,
ДЖУНИЪР АЧИЙВМЪНТ БЪЛГАРИЯ и MASTERCARD ОБЕДИНЯВАТ УСИЛИЯ ЗА ЧУДЕСНА КАРИЕРНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ

Джуниър Ачийвмънт България и MasterCard организират съвместна инициатива, за да предоставят атрактивна кариерна възможност за амбициозен студент от български университет, който да постави начало на своята професионална реализация с шестмесечен платен стаж в MasterCard.

До 31 октомври 2015 г. студентите могат да кандидатстват за участие в инициативата чрез регистрация  тук: http://www.jotformpro.com/form/52581138073959

Съвместният проект е под наслов „Ден на лидерите“ и е вдъхновена от европейската инициатива на Джуниър Ачийвмънт „Leaders-for-a-Day“. Кандидатстването ще става с автобиография и кратка мотивация (до 1500 знака) на английски език на тема С какво позицията в MasterCard ме привлича? Екипът на MasterCard ще прегледа с интерес всички кандидатури.

Трима от кандидатствалите студенти ще бъдат поканени за участие в „Ден на лидерите“ и ще прекарат един работен ден в MasterCard в София на 17-ти ноември 2015 г. Мениджмънтът на компанията в България ще им постави специални работни предизвикателства и ще им даде възможност да се потопят в работното ежедневие на компанията. В края на деня ще стане ясно кой от тримата финалисти ще продължи престоя си в MasterCard под формата на шестмесечен платен стаж.

Стажът ще включва придобиване на опит в сферата на маркетинга, продажбите и работата с клиенти. Заетостта на избрания студент ще бъде съобразена  ангажимента му в университета и ако е редовно обучение, стажът ще се провежда в дните/часовете, в които студентът няма лекции и упражнения. „Университетът е най-важното нещо за студентите и този стаж ще им даде знания за бъдещето, без да взима от настоящето им“ , споделиха от MasterCard за стажантската позиция.

---
За Джуниър Ачийвмънт България  (Junior Achievement Bulgaria)
Основана през 1997 г., Джуниър Ачийвмънт България (www.jabulgaria.org) е член на организацията Junior Achievement Worldwide (www.ja.org) и нейното регионално подразделение Junior Achievement – Young Enterprise Europe (www.ja-ye.org). Джуниър Ачийвмънт е водещата организация с най-дълга традиция в предлагането на съвременни програми и курсове по бизнес, икономика и развитие на предприемаческия дух чрез образователни и практически дейности по икономическа и финансова грамотност, бизнес умения, лидерство и стратегии за успех. Курсовете са насочени към млади хора от 6 до 25 годишна възраст. Мисията на Джуниър Ачийвмънт България е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си. Подготвя ги да успяват на полето на глобалната икономика. http://www.jabulgaria.org/
За MasterCard
MasterCard (код за търгуване на книжата на Нюйоркската фондова борса (NYSE): MA), www.mastercard.com, е технологична компания в световната платежна индустрия. Ние управляваме най-бързата мрежа за обработка на разплащания в света, свързвайки потребителите, финансовите институции, търговците, държавата и фирмите в над 210 страни и територии. Продуктите и решенията на MasterCard правят ежедневните търговски дейности – пазаруване, пътуване, ръководене на стопанска единица и управление на финанси – по-лесно, по-сигурно и по-ефикасно за всички. Следвайте ни в Twitter (@MasterCardNews), присъединете се към дискусията в блога Отвъд транзакцията (Beyond the Transaction Blog) и се абонирайте за последните новини от Бюрото за ангажираност (Engagement Bureau).

За повече информация, може да се обърнете към:
Светослава Стоянова                                            
Джуниър Ачийвмънт България                                             
+359 2 989 43 61; +359 879 63 56 90                                                
E-mail: svetoslava@jabulgaria.org