Великденска благотворителна кампания организираха за пореден път свищовските студенти

Студентският съвет  при Стопанска академия „Д. А. Ценов”  и през 2015 г. продължи традицията на инициатор на благотворителни кампании.  Стартиралата през м. март 2015 г. кампания, посветена на великденските празници, организаторите посветиха да подарят усмивка на децата от Дома за деца с неравностойно положение „Слънчице” в с. Горски Сеновец, област  Велико Търново.

В нея се включиха  и изразиха своята съпричастност студентите и академичната общност на Стопанска академия, дарили от сърце дрехи, играчки и други необходими принадлежности.  На 09.04.2015 г., в навечерието на великденските празници, представители на Студентския съвет при Академията посетиха  Дома за деца в неравностойно положение в с. Горски Сеновец и зарадваха децата със събраните дрехи, играчки и лакомства. Децата получиха още и универсално устройство – принтер, скенер и копир, гофретници, перилни препарати, битова химия и принадлежности за лична хигиена.  

Великденската благотворителна кампания - 2015 показа за пореден път, че  щедростта и добрите дела на академичната общност са гаранция за успеха на всяка благородна инициатива. Студентски съвет при Стопанска академия „Д. А. Ценов” изказва благодарността си към участниците в кампанията и към Академичното ръководство за подкрепата и помощта за реализирането й.