Випускници от специалност „Публична администрация” създадоха нов Алумни клуб към Стопанска академия

39-ият поред Алумни клуб се присъедини към Асоциацията на възпитаниците на Стопанска академия „Димитър А. Ценов”. Новият клуб бе създаден от випускници на специалност „Публична администрация” веднага след дипломирането им в ОКС „бакалавър”. За почетен председател на новосъздадения клуб единодушно бе избран Драгомир Маринов, докторант в катедра „Стратегическо планиране” при Стопанска академия. Водещ мотив за взетото решение от дипломантите бе и след завършване на висшето си образование да продължат своя колективен живот, съвместното си научно и професионално сътрудничеството с родната Алма матер. Сред очертаните задачи и цели, които випускниците си поставиха с учредяването на клуба са подпомагане на академичния живот и ползотворно партньорство със Стопанска академия, споделяне на ценен професионален опит с настоящите и с бъдещите студенти, както и ежегодни срещи между членовете на Алумни асоциацията.


Участие в церемонията взеха и преподаватели от катедра „Стратегическо планиране”, които поздравиха членовете на клуба и декларираха готовността си за съдействие при осъществяване на целите и дейността на Алумни клуб „Публична администрация”.

Асоциация на възпитаниците на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” е създадена през 2010г. Основните приоритети и дейността на Алумни асоциацията, както и възможностите за присъединяване към нея, бяха  представени по време на тържествена церемония по дипломиране на випуск 2009 от различните специалности към факултет „Мениджмънт и маркетинг”.