XII-ти „Летен университет” организиран от Националното представителство на студентските съвети

Уважаеми колеги,
Националното представителство на студентските съвети в Република България организира XII-ти „Летен университет”, който ще се проведе  от 22 – 28  Август 2014 година в к.к. „Албена”.

"Летен университет" е проект на Националното представителство на студентските съвети, стартиращ като „Национални студентски игри" през 2002 година, провеждащ се повече от 11 години и имащ за основна цел да създаде условия за изграждане на активен диалог между студентските общности на висшите училища.

Чрез провеждането на „Летен университет ‘2014”, ние, от Националното представителство на студентските съвети  целим  да създадем предпоставки за активна социално-образователна отговорност и развиване на масовия спорт сред студентите.

В рамките на проекта, който ще се продължи 7 дни в престижния к.к. „Албена”, студентите ще имат възможност да участват в масови спортни мероприятия, академични лекции и отворени дискусии с известни личности и партньорски организации на Националното представителство на студентските съвети.

Право на участие имат всички студенти от Висшите училища в Република България. Настаняването на студентите е организирано в хотел „Добруджа”, к.к. „Албена”.

Забележка: При запълване капацитета на хотел „Добруджа”, домакините от к.к. Албена ще осигурят настаняване на участниците в друг хотел при същите условия.

Срок за подаване на заявки: 03 Август 2013 година
Срок за превод на такса участие: 04 Август 2013 година. 

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ПО ПРОЕКТА ЩЕ НАМЕРИТЕ В ПРИКАЧЕНИТЕ ФАЙЛОВЕ!

Официална страница на проекта ТУК
Официална страница на проекта във Facebook ТУК
Официално събитие на проекта във Facebook ТУК
Рекламни сувенири на проекта със свободен достъп ТУК

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с нас на тел. 0882 971 013, 0882 971 008, e-mail: summer@npss.bg 

Мариян Ников
Администратор
на Националното представителство
на студентските съвети в Република България

тел. 0882 971 008
e-mail: admin@npss.bg

Намерете ни във Facebook - Български студентски портал


Покана за участие:
Наредба:
Групово заявление за участие:
Индивидуално заявление за участие:
Плакат: